Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Dreams do come true!!!

Καλησπέρα zomboλάτρεις και zombies,

Το τελευταίο διάστημα η ερευνητική ομάδα του Zombie Files έχει υποστεί κάποιες απώλειες. Πρώτα, ο ειδικός μας στα zombo-video games κόλλησε με το GTV και μετά αγόρασε το PS4 οπότε δεν περιμένουμε άρθρο του πριν το Πάσχα. Μετά, η ερευνήτρια μας στα zombo-anime έπαθε νευρικό κλονισμό από τα πολλά anime και αποπειράθηκε να κάνει χαρακίρι. Πριν λίγες μέρες, ο μουσικός μας πέθανε κατά τη διάρκεια μιας οντισιόν από ένα επίδοξο zombie-Michael Jackson. Τέλος, ο επιστάτης μας, ο Janitor αναγκάστηκε να με αντικαταστήσει σαν κριτικός ταινιών αλλά τώρα έχει να σκουπίσει τα εντόσθια του μουσικού μας και κάποιων άλλων παράπλευρων απωλειών από το studio. Ο μάγος-γκουρού που ήταν υπεύθυνος για τη θετική ενέργεια και το κάρμα της ομάδας μας, προφανώς απολύθηκε μαζί με τη ξεματιάστρα-καφετζού μας. 

Αλλά επειδή εμείς είμαστε αισιόδοξοι άνθρωποι βλέπουμε αυτή την ατυχή συγκυρία σαν μια ευκαιρία να αναδείξουμε νέα ταλέντα: ΕΣΑΣ! 

Από σήμερα λοιπόν και για λίγες μόνο εβδομάδες, όλοι εσείς έχετε μια μοναδική ευκαιρία να γίνετε διάσημοι και καταξιωμένοι στο χώρο της zombie-έρευνας. Μπορείτε να στείλετε ένα άρθρο σας σχετικά με τα αγαπημένα μας zombie στο προσωπικό μου mail : lilith.desanctis@gmail.com και θα δημοσιευτεί στο διεθνούς φήμης site μας. Τα καλύτερα άρθρα, μετά από δημοψήφισμα, φυσικά, θα βραβευτούν!  Τα βραβεία μας συμπεριλαμβάνουν διεθνή καριέρα στο χώρο, ραντεβού με διάσημα zombies (που προς το παρόν επιθυμούν να παραμείνουν ανώνυμα) και μια θέση μαθητείας στην ερευνητική ομάδα του Zombie Files. 

Carpe Diem! Γράψτε τώρα ένα zombie-άρθρο και δείτε τα όνειρα σας να γίνονται πραγματικότητα!

Η αρχισυντάκτης,
Lilith Desanctis

via The Janitor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου